BioWanze

Klokkenluidersysteem

“CropEnergies Compliance Line” - Informatie over thema's betreffende compliance

Compliance is voor de hele CropEnergies-groep van groot belang. Het bedrijf, de werknemers en zakenpartners kunnen alleen worden beschermd tegen inbreuken en ongepast gedrag als de regels worden nageleefd.
Medewerkers of zakenpartners kunnen op de hoogte zijn van activiteiten die niet in overeenstemming zijn met deze regels. Informatie daarover kan net als voorheen rechtstreeks aan de ter zake doende contactpersoon binnen het bedrijf worden gegeven. Bezorgde medewerkers of zakenpartners die geen mogelijk zien om een melding persoonlijk te plaatsen, kunnen een ernstig voorval ook vertrouwelijk of geanonimiseerd melden:
Via het CropEnergies Compliance Line, een elektronisch gecertificeerd communicatieplatform met gegevensbeveiliging, kan informatie rechtstreeks worden verstuurd naar de Compliance Officer van CropEnergies AG.
De CropEnergies Compliance Line moet op verantwoorde wijze worden gebruikt om goed te functioneren. Het platform mag niet worden misbruikt om anderen in diskrediet te brengen of om valse beweringen de wereld in te sturen.
De CropEnergies Compliance Line is niet bedoeld voor vragen van klanten over producten of diensten of als noodoproepsysteem.

Naar het begin van de pagina